WERELD PSORIASIS DAG "The Singing Detective"

WERELD PSORIASIS DAG 2018 "The Singing Detective"

Zaterdag 27 oktober 2018 om 9u45 in Kinepolis Oostende

Het verhaal van een man met ernstige psoriasis, een topserie van de BBC.

Nog nooit vertoond in Vlaanderen!

 

91ujNICRhKL._SL1500_.jpg

Philip Marlow, de bedlegerige hoofdpersoon uit De Zingende Detective is detectiveschrijver en cynicus. Een acute aanval van psoriasis doet regelmatig zijn koortsachtig verhitte geest dwalen. Hij probeert zijn verstand te behouden door in gedachten een van zijn eerste thrillers, De Zingende Detective waarin hij zelf de hoofdrol speelt, te herschrijven.

Hallucinaties worden haast onmerkbaar afgewisseld door herinneringen uit zijn jeugd, waarin traumatische gebeurtenissen de sleutel blijken te vormen voor zijn huidige depressies. Want Marlow is een man die wordt gekweld door zijn verleden en zich bedreigd voelt door de toekomst. De verdovende kracht van de verbeelding is zijn échte geneesmiddel.

Potter zou niet Engelands meest spectaculaire scriptschrijver zijn als hij zijn bizarre drama niet had doorvlochten met opgewekt sarcasme, humor en een flinke portie opwinding. De rol van Philip Marlow wordt gespeeld door een verbluffende Michael Gambon. En dan die muziek! Je bent van seconde één in de ban.

 PROGRAMMA

Wees welkom vanaf 9 uur 30

9u50        Voorstelling van de 3 eerste delen: Huid / Hitte / Heerlijke dagen

12u30       Drankje en walkingdinner

14u30      Voorstelling van de 3 laatste delen: Aanwijzingen / Gerikketik /Wie heeft het gedaan?

17u30       Afsluitende receptie met… gezellige babbel

LOCATIE 

Kinepolis,  Kon. Astridlaan 12 te 8400  Oostende                                                                                                                                                                                                                                       Inschrijven: vóór 20 oktober 2018!

Toegang: Leden en hun partner 20 euro per persoon. Niet leden 60 euro per persoon (film, walkingdinner en receptie) en 20 € (film alleen)

Bedrag vooraf te storten op rekening BE53 0011 8663 5453 met vermelding: Oostende

Vervoer:    Met de wagen: gratis parking aan de bioscoop. Openbaar vervoer: Oostende station neem dan kusttram richting De Panne - Halte 3 (Renbaan) afstappen recht  tegenover de Kinepolis!